"...Den som skal gjennomskue skjebnen, må overleve den..."

torsdag 17. september 2009

Middagen er servert



Skinkebiff og couscous:

1 skinkebiff
1 dl couscous
1/2 rødløk
1 chili
3 små champignon
Litt purreløk
krydder, salt og pepper
1 ss rømme/kesam

Mål opp vann i forhold til mengde couscous, ta oppi krydder (jeg bruker som oftest Santa Maria sin Chicken and steak og Chili explosion), salt og pepper og kok opp, trekk kjelen av plata og tilsett couscous, legg på lokk og la den kose seg.

Kutt opp løk, chili, purreløk og champignon i små biter, svisj i panna og klæsj sammen med couscousen.

Stek skinkebiffen (som du allerede har saltet og pepret) til det pipler opp kjøttsaft, snu og vent til det pipler kjøttsaft. (ja, akkurat som en oksebiff, ja!)
Legg den til side på fjøla mens du legger couscousblandingen på tallerken. Legg så biffen på toppen og svisj litt rømme over.

Voila og god middag

1 kommentar:

postlogic sa...

Lagde denne i dag, vi også :-D Helt sinnsykt godt! Kom med flere matretter!